Pīrāgs ar āboliem vienmēr ir bijis un paliek viens no populārākajiem, garšīgākajiem un smaržīgākajiem saldajiem ēdieniem.
Šis gardums ir ļoti mīksts, tajā ir daudz pildījuma, maz mīklas, bet krēms rada ļoti maigu tekstūru. To pagatavot ir viegli un vienkārši, izmantojot parastus produktus.
Pīrāga pagatavošanai būs nepieciešamas šādas sastāvdaļas:
3 olas;
150 grami cukura;
vanilīns;
1 paciņa cepamā pulvera;
200 mililitru piena;
50 grami kausēta sviesta;
350 grami miltu.
Lasi arī: Astroprognoze vasaras beigām: padomi katrai zvaigžņu zīmei no “Ekstrasensu kaujas” zvaigznes Kažetas Ahmetžanovas
Lasi arī: Vecmāmiņas padomi, kā iztīrīt dažādus sadzīves traipus no apģērba
Lai pagatavotu krēmu, nepieciešams:
500 mililitri piena;
2 olas;
2-3 ēdamkarotes cukura;
2 ēdamkarotes cietes;
2 āboli.
BET ir vairāki būtiski triki un metodes, kas jāievēro pagatavojot šo gardumu.
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk un uzzinātu precīzu pagatavošanas gaitu soli pa solim ar visiem trikiem